Verzenden en retourneren

Verzenden & retourneren

Je hebt keuze uit de onderstaande verzendmethode:

  • Verzenden met UPS

Voor 14.00u besteld, volgende dag geleverd (m.u.v. zondag, maandag en drukte)

Verzenden

Als je vóór 14.00u je bestelling hebt geplaatst, streven we ernaar deze de volgende dag te bezorgen. Op zondag en maandag vindt er geen bezorging plaats en kan je je bestelling pas op dinsdag verwachten. Wij streven ernaar het gekozen levertijdstip te halen, maar we kunnen dit helaas niet garanderen.

Voor de bezorging van je bestelling kunnen kosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoogte van je bestelling. Guilty Monkey Brewery brengt voor een doos van 24 flesjes of minder een bedrag van €6,95 in rekening. Bij twee dozen 2 x €6,95 enz. Bij 9 dozen wordt er een pallet verstuurd en deze kost €59,95 binnen Nederland en €75 naar elk adres In België.

Je bestelling zal vervolgens worden afgeleverd door Ups en op de dag van de geplande bezorging ontvang je van Guilty Monkey Brewery een email met een link naar Track & Trace, waarmee je je pakket kunt volgen. 

Geborgde werkwijze leeftijdscheck 18+

De Guilty Monkey Brewery wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. Middels deze pagina wordt inzicht verschaft in de manier waarop Guilty Monkey Brewery invulling geeft aan verantwoorde verkoop op afstand. Hiermee wordt voldaan aan de in artikel 20A lid 1 sub b van de Alcoholwet gestelde eis dat men moet beschikken over een werkwijze waarmee wordt gewaarborgd dat de alcoholhoudende drank slechts wordt afgeleverd op het adres van de geadresseerde of bij een distributiepunt en dat de leeftijd van de persoon aan wie de alcoholhoudende drank wordt verstrekt wordt vastgesteld en dat deze werkwijze ook wordt gehanteerd.

Deze pagina is altijd actueel en wordt geactualiseerd bij iedere wijziging van de situatie. Verder wordt deze pagina jaarlijks herzien.

Dit zijn de geldende controlepunten van Guilty Monkey Brewery:

  • Leeftijdsverificatie

Iedere bezoeker van onze webshop die een bestelling plaatst is verplicht om te bevestigen dat hij / zij 18 jaar of ouder is en dat de ontvanger van deze bestelling ook 18 jaar of ouder is en bereid is om zijn / haar leeftijd met een geldig legitimatiebewijs te laten verifiëren.

  • Leeftijdscontrole via Guilty Monkey Brewery

Bij iedere bestelling die door Guilty Monkey Brewery wordt verstuurd, voert Guilty Monkey Brewery een leeftijdscheck uit. Guilty Monkey Brewery controleert de leeftijd van de ontvanger aan de deur op basis van een legitimatiebewijs van de ontvanger. Guilty Monkey Brewery bezorgt het pakket alleen als de ontvanger voldoet aan de leeftijdseis.

Is de leeftijdscheck niet gelukt omdat de ontvanger niet thuis was, of omdat de bezorger zijn / haar leeftijd niet kon controleren? Dan neemt de bezorger het pakket weer mee terug. Een zending van UPS kan naar een afhaallocatie in de buurt worden gebracht, waar de ontvanger het kan ophalen met een geldig legitimatiebewijs. Komt niemand het pakket ophalen? Dan wordt de zending retour verzonden. Blijkt de geadresseerde iemand jonger dan 18 jaar te zijn, dan wordt ook in dit geval het pakket retour verzonden.

  • Aflevering bij de buren is niet langer mogelijk

Het is niet mogelijk het pakket bij de buren af te laten leveren wanneer de leeftijdscheck gedaan moet worden. Is de leeftijdscheck niet gelukt omdat de ontvanger niet thuis was, dan neemt de bezorger het pakket weer mee terug. De zending wordt terug naar de winkel of naar een afhaallocatie in de buurt gebracht, waar de ontvanger het kan ophalen met een geldig legitimatiebewijs. Komt niemand het pakket ophalen? Dan wordt de zending retour verzonden.

Wij leveren onze producten van de Nederlandse webshop in Nederland.

Retourneren

Garantie

Controleer jouw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst. Mochten er beschadigingen of klanten zijn, stel ons dan tijdig op de hoogte via info@guiltymonkey.nl

Beschadigingen

Guilty Monkey zal er altijd zorg voor dragen dat jouw bestelling op de beste manier verpakt wordt en verzonden wordt. Helaas kan het voorkomen dat de producten beschadigd raken tijdens het transport. Mocht dit het geval zijn, geef dan zo snel mogelijk de beschadigingen (inclusief foto’s) door via info@guiltymonkey.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Zoals in de algemene voorwaarden staat beschreven, is Guilty Monkey niet verantwoordelijk voor de geleden schade tijdens de levering. Maar natuurlijk denken wij graag mee om tot een passende oplossing te komen.

Retourneren

Wanneer je van je aankoop af wilt zien met of zonder reden, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de producten aan ons te laten weten. Het heeft onze voorkeur dat je hiervoor contact opneemt met onze klantenservice op via: info@guiltymonkey.nl

Om de producten vervolgens terug te sturen vragen we je indien mogelijk gebruik te maken van het retourportaal van UPS. Je kunt op het retourportaal je retourzending aanmelden (het gevraagde referentienummer is het bestelnummer zoals vermeld in de bevestigingsmail van je bestelling). Vervolgens krijg je per e-mail een retour label. Het retour label dien je te printen en op het pakket te plakken. Je kunt het pakket dan afgeven bij een verzendpunt bij jou in de buurt.

We betalen de door jou betaalde prijs voor de producten terug samen met eventuele verzendkosten die je hebt betaald om de producten te ontvangen. De kosten van de retourzending komen voor jouw rekening.

Alle geretourneerde bieren moeten in volledig verkoopbare conditie zijn, met uitzondering van bieren die per ongeluk beschadigd geleverd zijn. Als de door jou geretourneerde bieren minder waard zijn geworden door onnodig gebruik of bij beschadiging, kunnen we een vergoeding voor deze schade inhouden op het bedrag dat we aan je terugbetalen.

We storten de betreffende bedragen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop af te zien terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. Wij kunnen echter terugbetaling uitstellen totdat wij de producten hebben ontvangen of (indien eerder) wij van jou een bewijs van terugzending hebben ontvangen.