WITTE AAP

De Witte Aap van Guilty Monkey is een heerlijk troebel witbier. Dit witbier is gemaakt om optimaal te genieten van de zon, op een terras of gewoon lekker in jouw achtertuin. Dit zachte, verfrissende bier heeft zijn smaak te danken aan de Cascade hop, speciale gist, tarwe-, pilsmout en de toevoeging van zoete sinaasappelschil. Drink de Witte Aap ijskoud, dan komt hij het allerbest tot zijn recht!

Alc: 5 %, EBC: 6 (lichtblond en troebel), IBU: 13 (zacht), Hop: Cascade, Toevoeging: Sinaasappelschil

BLONDE AAP

Een heerlijk bier voor in de zon, dat is deze Blonde Aap van Guilty Monkey. Een (moutig) zoete doordrinker met een fruitig bittere afdronk. De Mosaic hop zorgt voor het ultieme zomergevoel en als deze Blonde Aap dan ook nog eens lekker ijskoud is, dan is hij helemaal op zijn best. Kortom, gewoon lekker genieten van het leven!

Alc: 5,5 %, EBC: 9 (goudblond), IBU: 27 (zoetig met een licht bittere afdronk), Hop: Mosaic

IPA AAP

Heb jij de smaak van pure fruitigheid met een vleugje bitter al eens ervaren? Deze overheerlijke IPA van Guilty Monkey is gebrouwen met de hopsoorten Mosaic en Magnum. De geweldige geur van tropische (citrus)vruchten zorgen voor een totaal beleving en dat je optimaal geniet van dit mooie bier. Proef  ‘m maar eens, laat je verrassen en 'Don’t feel guilty if you want another one!'

Alc: 6,6 %, EBC: 17 (amberblond), IBU: 55 (hoppig bitter), Hoppen: Mosaic en Hallertau Magnum

TRIPEL AAP

De Tripel Aap van Guilty Monkey bevat de perfecte balans tussen zoet en bitter, kruidig en krachtig! Dat is nou net wat deze Tripel zo onweerstaanbaar maakt en in combinatie met een borrelplank drinkt ie nog lekkerder weg. Let wel op want als je eenmaal van deze Guilty Monkey hebt geproefd wil je er meer!

Alc: 9,5 %, EBC: 10 (goudblond), IBU: 26 (zoetig), Hoppen: Magnum, Tettnanger en Saaz

BARLEY AAP

De Barley Aap van Guilty Monkey is volmout gebrouwen en dat wil zeggen dat deze wordt gemaakt van 100% mout, dus zonder toevoegingen van andere kruiden of suikers. Hij is lekker donker, zwaar en heeft mooie tonen van chocolade, gebrande mouten en karamel. Dit bier is voor de doorgewinterde bierliefhebbers en fijnproevers. Geniet van dit parade-aapje onder de donkere bieren!

Alc: 10 %, EBC: 69 (donker), IBU: 19, Mouten: Pilsmout, Tarwemout, Cara 120, Special B en Crystalmo